Onderzoek doen in het UMCG/JSM

Onderzoek doen in het UMCG/Junior Scientific Masterclass

In het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) wordt op verschillende gebieden onderzoek gedaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar enthousiaste studenten voor een wetenschapsstage of studenten voor proefproject ter oriëntatie voor een eventueel MDPhD- traject. Er zijn mogelijkheden voor studenten van verschillende studierichtingen: geneeskunde, bewegingswetenschappen, epidemiologie, farmacie en biomedische wetenschappen. Ook kunnen in overleg JSM pilotprojecten uitgevoerd worden. De onderwerpen van deze projecten kunnen variëren van klinisch tot translationeel onderzoek. Ook is er de mogelijkheid vanuit het MCL onderzoek te doen.

In overleg met de studenten en afhankelijk van de achtergrond, de interesse en de op dat moment beschikbare onderzoeksonderwerpen wordt gekeken welk project het meest geschikt is. Bent u geïnteresseerd in het doen van onderzoek naar spondylartropathieën binnen een leuke  onderzoekgroep, mail dan voor meer informatie naar:

Glas-cohort@reuma.umcg.nl

Bij dit email adres kunt u terecht voor informatie over de research. Voor vragen over u lichamelijk klachten kunt u terecht bij het secretariaat van het MCL of UMCG, afhankelijk van waar u onderhandeling bent. Als u niet onder behandeling bent vragen wij u contact met de huisarts op te nemen.